Intakegesprek

Intakegesprek

note

U krijgt voor de eerste afspraak een vragenlijst toegestuurd met het verzoek of u deze zo volledig mogelijk in wilt vullen en zo snel mogelijk weer terug wil sturen.
Tijdens het eerste consult wordt aan de hand van de vragenlijst een anamnese (vraaggesprek) afgenomen waarin uw klachten, problemen en voedingsgewoonten worden besproken.

Daarnaast wordt het lichaam getest middels de bioresonantie: in eerste instantie wordt gekeken welke energetische verstoringen er zijn in het lichaam en of er belastingen aanwezig zijn zoals bijvoorbeeld virussen/bacterien/parasieten/chemische belastingen/allergieen etc De gevonden belastingen zijn vaak de verborgen oorzaak van klachten en ziekte.

Door deze uitgebreide methode van testen ontstaat een totaal beeld van de conditie en onevenwichtigheden van uw lichaam. Vervolgens wordt in overleg met u een behandelplan opgesteld, met daarin voedings- en leefstijladviezen. Omdat orthomoleculaire- en bioresonatietherapie elkaar kunnen aanvullen en versterken, zal het behandelplan meestal een combinatie vormen van beide.

Het intakegesprek neemt 1½ tot 2 uur in beslag.