voorstellen

Even voorstellen …

wilma-van-gulickIk ben Wilma, 56 jaar, getrouwd en moeder van 3 kinderen. Door gezondheidsproblemen en (sport) blessures van mijn kinderen, mijn man en mijzelf heb ik door de jaren heen steeds meer een beroep gedaan op de complementaire geneeswijze, zoals magnetiseren, bioresonantie, osteopathie, homeopathie, orthomoleculaire therapie.

De positieve ervaringen hiermee geven mij de overtuiging dat wijzelf een groot deel van onze gezondheid kunnen sturen. Centraal voor mij staat dat een goede balans tussen juiste voeding, voldoende beweging en stressbestendigheid de sleutel is voor een goede gezondheid.

Vanuit die overtuiging heb ik de laatste jaren verschillende opleidingen gevolgd. Ik heb mijn baan als doktersassistente opgezegd en de HBO opleidingen Trainer Hormoonfactor (Ralph Moorman), Medische Basiskennis, Stresscounseling, Regulier Voedingsdeskundige en Orthomoleculair therapeute met succes afgerond.

Sinds juni 2015 ondersteun ik de orthomoleculaire therapie  met bioresonantietherapie. Dit is de ultieme manier om het doel – het bereiken van een zo optimaal mogelijke gezondheid – te kunnen bereiken. Klik hier voor meer informatie over bioresonantie.

Ik begeleid en adviseer mensen individueel op het gebied van voeding, beweging en stress in relatie tot gezondheidsklachten.

Gezondheid is veel meer dan afwezigheid van ziekten. Een gezonde voeding, samen met beweging en stressreductie, activeert het zelfgenezend vermogen van ons lichaam en is daarom de beste preventie tegen allerlei ziekten en aandoeningen.